Hitta din nya Japanska toalett idag

Japanska duschtoaletter, även kända som bidétoaletter eller washlets, är en innovativ och modern lösning för badrumshygien. Dessa avancerade toalettsystem kombinerar traditionella toalett- och bidéfunktioner i ett och samma enhet, vilket erbjuder en överlägsen nivå av komfort och renlighet.

Japanska duschtoaletter är utrustade med en mängd funktioner som gör toalettbesöket till en lyxig upplevelse. Dessa inkluderar en inbyggd duschspray som rengör botten med varmt vatten, en justerbar vattenstråle för personlig komfort, temperaturkontroll, lufttorkning, luktreduktion och till och med en uppvärmd toalettsits för extra bekvämlighet. Vissa modeller kan även komma med fjärrkontroller eller sensorer för att automatisera och anpassa användningen

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Mest populära japanska toaletterna just nu

Om du är på jakt efter något mer unikt och exklusivt än en vanlig toalett, kan en japansk toalett vara rätt val för dig. Japanska toaletter är kända för sin avancerade teknik, modern design och höga komfortnivåer.

Med deras unika funktioner och teknologier som automatisk spolning, uppvärmd sits och integrerad bidé, kan du förvandla ditt badrum till ett personligt spa. Så om du vill lägga till en touch av lyx till ditt hem, överväg att installera en japansk toalett.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Hitta rätt typ av toalett

Att investera i en ny toalett är ett enastående sätt att modernisera ditt badrum och höja värdet på ditt hem. Men varför nöja dig med en vanlig golvstående toalett när du har möjligheten att välja något mer unikt?

Japanska toaletter är en av de mest efterfrågade toalettstilarna för dem som söker något annorlunda och exklusivt. De erbjuder en mängd avancerade funktioner, från inbyggd spolning och bidé till uppvärmningssitsar och automatiska funktioner. Så välj det som passar bäst för din stil och budget och upplev en helt ny nivå av bekvämlighet och lyx i ditt badrum.

Vad är en japansk toalett känd för?

Japanska toaletter är kända för sin avancerade teknologi och unika funktioner som ger en bekväm och hygienisk upplevelse. Dessa inkluderar avancerad spolning, uppvärmda sittytor, ljudmaskering, automatisk öppning och stängning samt olika hygienfunktioner. Användningen av japanska toaletter kan vara en spännande och annorlunda upplevelse.

Varför du behöver en ny toalett

Det finns många skäl att byta ut din nuvarande toalett mot en ny. Här är några av de mest vanliga orsakerna:

 • Åldersrelaterat: Toaletter kan över tid bli mindre effektiva och försämras. Om din toalett är äldre än 20 år, kan det vara dags att överväga en uppgradering.
 • Läckor: Toaletter drabbas ofta av läckor, som kan leda till vattenskador och högre vattenräkningar. Om du upptäcker läckor, bör du byta ut toaletten så snart som möjligt.
 • Svag spolning: Om din toalett inte längre spolar på ett effektivt sätt, kan det vara dags att ersätta den. En svag spolning kan bero på en mängd orsaker, inklusive en igensatt spolventil eller fel påfyllningsventil.
 • Estetiska överväganden: Om din toalett är föråldrad eller inte matchar din inredning, kan du överväga att byta ut den av estetiska skäl.
 • Komfort: Vissa toaletter, särskilt äldre modeller, kan vara obekväma att använda. Nyare toaletter är designade med komfort i åtanke, med funktioner som högre sitsar, rymligare skålar och ergonomiska former.
 • Effektivitet: Nya toaletter är utformade för att vara mer effektiva, med en mindre vattenförbrukning per spolning. Detta kan leda till lägre vattenräkningar och bidra till att spara på vattenresurser.

Sammantaget kan en ny toalett ge många fördelar, inklusive förbättrad effektivitet, komfort och estetik. Om du upplever problem med din nuvarande toalett eller bara vill uppgradera, kan du överväga att installera en ny toalett.

 

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Japansk toalett sverige

Japanska toaletter, även kända som bidétoaletter eller washlet-toaletter, har blivit alltmer populära i Sverige de senaste åren. Dessa avancerade toaletter erbjuder en mängd bekväma och hygieniska funktioner, inklusive varmt vatten tvätt, torkning, och ibland till och med uppvärmda toalettsitsar. De är utformade för att ge en överlägsen toalettupplevelse och förbättra personlig hygien. Japanska toaletter finns nu tillgängliga i vissa specialiserade butiker och online i Sverige och blir alltmer efterfrågade för sina moderna funktioner och bekvämlighet.

Toalett med Dusch och Tork

Allt fler väljer att installera en toalett med dusch och tork i sina badrum. Det är en modern och praktisk lösning som ger en rad fördelar:

Fördelar:

 • Hygien: En duschtoalett ger en mer effektiv rengöring än toalettpapper, vilket kan bidra till bättre hygien.
 • Komfort: Att använda en duschtoalett är bekvämt och skonsamt, särskilt för personer med känslig hud.
 • Miljövänlig: En duschtoalett förbrukar mindre vatten och toalettpapper än en traditionell toalett, vilket är bra för miljön.
 • Stilren: Duschtoaletter finns i en mängd olika modeller och stilar, vilket gör att du kan hitta en som passar perfekt i ditt badrum.

Funktioner:

Duschtoaletter har en rad olika funktioner, bland annat:

 • Varmvattenstråle: Varmvattenstrålen rengör effektivt och skonsamt.
 • Inställbar vattenstyrka: Du kan justera vattenstyrkan efter behov.
 • Torkfunktion: Torkfunktionen torkar huden efter användning.
 • Självrengöring: De flesta duschtoaletter har en självrengöringsfunktion som gör det enkelt att hålla dem rena.

Installation:

Att installera en duschtoalett är vanligtvis inte mer komplicerat än att installera en traditionell toalett. Det kan dock vara bra att anlita en fackman för att göra installationen.

Kostnad:

Duschtoaletter är dyrare än traditionella toaletter, men priserna har sjunkit de senaste åren. Det finns duschtoaletter i alla prisklasser, så du kan hitta en som passar din budget.

Om du funderar på att installera en toalett med dusch och tork, är det en bra idé att läsa recensioner och jämföra olika modeller innan du bestämmer dig. Det kan också vara bra att besöka en badrumsbutik och testa olika duschtoaletter innan du köper en.

En toalett med dusch och tork kan vara en värdefull investering för ditt badrum. Det är en modern, praktisk och hygienisk lösning som kan ge dig en bättre komfort och en mer miljövänlig toalettanvändning.

Duschtoalett golvstående

En golvstående duschtoalett, även känd som en kombinerad toalett och bidé, är en praktisk och funktionell lösning för badrummet. Den kombinerar de traditionella funktionerna hos en toalett med fördelarna med en bidé. En golvstående duschtoalett har en integrerad vattenstråle som rengör intimområdet efter toalettbesök. Detta eliminerar behovet av att använda toalettpapper och ger en renare och mer hygienisk känsla.

Japansk toalett funktioner

Japanska toaletter, även kända som bidétoaletter eller washlets, är kända för sina avancerade funktioner och innovativa design. Här är några av de vanligaste funktionerna som återfinns i japanska toaletter:

 • Bidéfunktion: En av de mest karakteristiska funktionerna i japanska toaletter är bidéfunktionen. Den ger användarna möjlighet att rengöra sig med en mild ström av vatten istället för att använda toalettpapper. Användarna kan vanligtvis justera vattentrycket och temperaturen för att passa sina preferenser.
 • Värmeinställningar: Många japanska toaletter är utrustade med värmeinställningar för att göra användningen bekvämare, särskilt under kalla väderförhållanden. Detta inkluderar vanligtvis uppvärmda sittplatser och varmt vatten för bidéfunktionen.
 • Lufttorkningsfunktion: Efter användning av bidéfunktionen kan användarna välja att torka sig med en inbyggd lufttorkare istället för att använda toalettpapper. Lufttorkningsfunktionen är justerbar för att möta individuella behov och preferenser.
 • Luktavsug: Många japanska toaletter är utrustade med en inbyggd luktavsug för att eliminera obehagliga lukt. Denna funktion aktiveras vanligtvis automatiskt när toaletten används och kan bidra till att skapa en fräsch och behaglig badrumsupplevelse.
 • Automatiska locket: För att förbättra användarvänligheten är vissa japanska toaletter utrustade med automatiska lock som öppnas och stängs när användaren närmar sig eller lämnar toaletten. Detta bidrar till en hygienisk och bekväm användning.
 • Inbyggda rengöringsfunktioner: För att upprätthålla god hygien är många japanska toaletter utrustade med inbyggda rengöringsfunktioner för att rengöra toalettskålen automatiskt efter varje användning. Detta minskar behovet av manuell rengöring och underhåll.

Sammanfattningsvis erbjuder japanska toaletter en mängd avancerade funktioner som syftar till att förbättra användarupplevelsen och främja god hygien. Deras innovativa design och avancerade teknik har gjort dem populära inte bara i Japan utan också över hela världen.

Bidétoalett

En bidétoalett är en modern toalettlösning som kombinerar toalett- och bidéfunktioner. Dessa toaletter erbjuder överlägsen personlig hygien med milda vattensprayer istället för toalettpapper. De har också funktioner som uppvärmda säten, justerbara vattenstrålar och lufttorkning. Bidétoaletter är miljövänliga genom minskad toalettpappersanvändning. De är tillgängliga i olika modeller och prisintervall och har blivit populära i Sverige och globalt. Installation och kostnad bör dock övervägas vid övervägandet av en bidétoalett.

Inspiration till moderna badrum

Marino Svart Matt

Ett svart stilrent badrum för en super modern känsla.

Luna

Ger en varm & välkomnande känsla  i badrummet

Atelier Oxido

Svarta favoriter – ger en konstnärlig känsla i badrummet.

NORRVANGE IVORY

Varm jordnära kulör med glansig yta.

Fördelar med japanska duschtoaletter

Fördelarna med japanska duschtoaletter sträcker sig bortom renlighet och komfort. Dessa system erbjuder också en mer miljövänlig lösning genom att minska användningen av toalettpapper. Dessutom kan de vara särskilt fördelaktiga för personer med hälsobesvär, rörelsehinder eller äldre personer som kan ha svårigheter att utföra traditionell toaletthygien.

Med sin innovativa teknik och överlägsna funktioner har japanska duschtoaletter blivit allt mer populära och eftertraktade runt om i världen. Oavsett om du söker en förbättrad toalettupplevelse eller vill ta din badrumshygien till nästa nivå, kan en japansk duschtoalett vara det perfekta tillskottet till ditt badrum.

Installera en japansk toalett

Installera en japanska toalett är en utmärkt möjlighet att förbättra din badrums upplevelse och öka värdet på ditt hem. Japanska toaletter är kända för sina unika funktioner, som bidrar till en mer bekväm och hygienisk badrumsupplevelse. Här är en steg-för-steg guide för att installera en japanska toalett:

 • Välj en lämplig plats: Först måste du bestämma den bästa platsen för att installera toaletten. Se till att det finns tillräckligt med utrymme runt toaletten för att underlätta rengöring och underhåll.
 • Förbered installationen: Före installationen måste du stänga av vatten och avlopp och förbereda arbetsområdet genom att skydda golvet med en plastmatta.
 • Montera toalettstället: Fäst ställets beslag till väggen enligt tillverkarens anvisningar. Använd förankringsmedel som är lämpliga för den väggtypen du har.
 • Anslut vatten och avlopp: Anslut vatten och avlopp till toalettställets anslutningar enligt tillverkarens anvisningar.
 • Montera toalettskålen: Placera toalettskålen på ställets beslag och fäst den säkert.
 • Kontrollera tätningen: Se till att toaletten är tät runt ställets beslag och mellan skål och ställ.
 • Slå på vattnet: Slå på vattnet och kontrollera att toaletten fungerar som den ska.
 • Rengör: Torka av toaletten och arbetsområdet noggrant och ta bort alla rester från installationen.

Genom att följa dessa steg och tillverkarens anvisningar kan du själv enkelt installera en japansk toalett i ditt hem. Och du kan njuta av de unika funktionerna och bekvämligheterna som en japansk toalett erbjuder.

 

Japanska toalettstolar - "washlet" eller "bidet-toaletter" är det samma sak?

Japanska toalettstolar, även kända som “washlet” eller “bidet-toaletter”, är kända för sina avancerade funktioner och överlägsen komfort och hygien. De erbjuder funktioner som uppvärmda sittytor, vattenrengöring, lufttorkning, olika spolningsalternativ, luktavsug och automatisk öppning och stängning. Dessa toalettstolar kombinerar modern teknik med användarvänlighet och skapar en unik och lyxig toalettupplevelse.

Vanligaste frågorna om japanska duschtoaletter till badrum - FAQs

En japansk toalett, också känd som en washlet eller en bidet-toalett, är en toalett som innehåller en inbyggd dusch och torkfunktion för att rengöra användarens underkropp efter användning.

En japansk toalett är vanligtvis utrustad med en kontrollpanel som gör det möjligt att justera vattenstrålen, trycket och temperaturen för att ge en bekväm och grundlig rengöring. Vissa modeller kan också ha funktioner som uppvärmda sittplatser och lufttorkning.

Japanska toaletter anses vara mer hygieniska och bekväma än vanliga toaletter eftersom de rengör användaren istället för att användaren själv måste rengöra sig med toalettpapper. Dessutom har de bekvämligheter som uppvärmda sittplatser och torkfunktioner gjort dem till en mycket uppskattad funktion i japanska hem och offentliga platser.

Japanska toaletter kan vara dyrare än vanliga toaletter, men det finns också många prisvärda modeller tillgängliga på marknaden. De mer avancerade modellerna med flera funktioner och högre kvalitet är dock oftast dyrare.

Ja, japanska toaletter kan användas av de flesta människor, men det kan ta lite tid att vänja sig vid att använda dem om man inte är van vid dem.

Ja, även om en japansk toalett är utformad för att rengöra användarens underkropp med vattenstrålar, kan det fortfarande vara nödvändigt att använda lite toalettpapper för att torka av efter användning.

Japanska toaletter kan vara mer miljövänliga än vanliga toaletter eftersom de minskar mängden toalettpapper som används. Vissa modeller har också funktioner som sparar vatten genom att justera vattenflödet och trycket.

Japanska toaletter blir alltmer populära utanför Japan, särskilt i Asien och Europa. De finns också tillgängliga på vissa platser i Nordamerika och andra delar av världen.

En japansk toalett behöver vanligtvis inte rengöras mer än en vanlig toalett. Vanligtvis behöver man bara torka av ytan med en fuktig trasa eller svamp.

moderna badrum logo

Hitta mer inspiration

Om oss

Kontakt
Historia
Om Oss