Hitta din nya toalett

Att byta ut en gammal toalett behöver inte vara tråkigt. Det kan ge hela badrummet ett lyft och skapa en lyxig känsla. Med en snygg och modern toalett som mittpunkt kan du designa ditt dröm badrum. Men med så många alternativ på marknaden kan det kännas överväldigande att välja rätt. Oavsett din stil och budget finns det en drömtoalett som väntar på dig. 

En toalett är inte bara är en funktionell del av badrummet, den kan också vara en snygg inredningsdetalj. Med rätt val kan du skapa en oas av komfort och stil i ditt badrum.

 

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Moderna toaletter

Moderna toaletter är mer än bara funktionella. De är snygga inredningsdetaljer som kan ge ditt badrum en lyxig och elegant känsla. Med en mängd innovativa funktioner och stilrena designer kan du skapa en toalett som både är praktisk och estetiskt tilltalande.

Moderna toaletter är inte bara praktiska och funktionella, de kan också vara en snygg och elegant inredningsdetalj i ditt badrum.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Utforska Fördelarna med en Modern Toalett

Modernt toalettdesign erbjuder både praktiska fördelar och stilfulla inslag i badrumsinredningen. Med avancerad teknik, vattenbesparing, elegant design, och platsbesparande alternativ, ger moderna toaletter en bekväm och miljövänlig toalettupplevelse. Enkel rengöring och innovativa funktioner gör dem till ett smart val för det moderna badrummet.

Välj en toalett som passar till mjuka toner

Skapa en lugn och harmonisk oas i badrummet med mjuka toner. För att fullända looken behöver du en toalett som smälter in i den avslappnade atmosfären. Här är några tips att tänka på:

Färg och material:

  • Neutrala toner: Välj en toalett i vitt, beige, grått eller ljusbrunt för en tidlös och elegant look.
  • Naturmaterial: Trä och sten ger en varm och ombonad känsla.
  • Matt yta: Matta ytor reflekterar inte ljus lika starkt och skapar en lugnare atmosfär.

 

Hitta den perfekta toaletten som kompletterar de mjuka tonerna i ditt badrum och skapar en harmonisk och avkopplande atmosfär.

Kom ihåg att en toalett inte bara är en funktionell del av badrummet, den kan också vara en snygg inredningsdetalj.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Fördelar med moderna toaletter

En annan framträdande egenskap hos moderna toaletter är deras ergonomiska och användarvänliga design. De är utformade för att erbjuda en bekväm sittställning och enkel användning. Många moderna toaletter har mjukt stängande lock och spolknappar eller tryckpaneler som är lätta att använda och rengöra.

Utöver sina praktiska funktioner är moderna toaletter också kända för sin stilrena och eleganta design. De finns i olika former, storlekar och utföranden för att passa olika badrumsstilar och smaker. Oavsett om du föredrar en minimalistisk och slimmad design eller en mer kurvig och organisk form, finns det moderna toaletter som kan komplettera din badrumsinredning på bästa sätt.

Moderna toaletter för ett modernt badrum

Moderna toaletter är ofta utrustade med extra funktioner som ytterligare förhöjer användarupplevelsen. Det kan inkludera inbyggda bidéfunktioner, uppvärmda sittplatser, automatiska rengöringssystem och sensorbaserade spolningar. Dessa funktioner bidrar till en mer lyxig och bekväm toalettupplevelse.

Moderna toaletter är ett utmärkt val för att uppdatera ditt badrum och skapa en modern och funktionell atmosfär. Med deras vattenbesparande teknologi, ergonomiska design och extra funktioner erbjuder de både stil och komfort. Genom att investera i en modern toalett kan du njuta av en bättre toalettupplevelse samtidigt som du bidrar till hållbarhet och effektiv vattenanvändning.

Faktorer att tänka på när du köper en toalett

Nu när du har en bättre förståelse för de olika typerna av toaletter är det dags att överväga de faktorer som hjälper dig att välja den bästa toaletten för ditt hem. Här är några viktiga faktorer att ta hänsyn till:

  • Storlek: Storleken på ditt badrum och det tillgängliga utrymmet för toaletten påverkar ditt beslut. Se till att du mäter utrymmet innan du köper en toalett och välj en som passar bekvämt.
  • Höjd: Standardtoaletter är vanligtvis 14 till 15 tum höga, men toaletter med komforthöjd är 17 till 19 tum höga och är lättare att använda för personer med rörelsehinder.
  • Rough-In: Råmåttet är avståndet från väggen till mitten av toalettens avlopp. De flesta standardtoaletter har ett grovmått på 12 tum, men det är viktigt att mäta detta innan du köper för att säkerställa en korrekt passform.
  • Spolningsprestanda: En toaletts spolningsprestanda avser hur effektivt den kan avlägsna avfall från skålen. Leta efter toaletter med hög gallon-per-spolning och kraftfulla spolsystem för att säkerställa att avfallet avlägsnas ordentligt.
  • Vatteneffektivitet: Vatteneffektiva toaletter är utformade för att använda mindre vatten än traditionella toaletter, vilket kan bidra till att sänka din vattenräkning och minska ditt koldioxidavtryck. Leta efter toaletter med en WaterSense-märkning, vilket innebär att de har certifierats av miljöskyddsbyrån som effektiva och ändamålsenliga.

 

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Snygga detaljer till toaletter

Att välja snygga detaljer till toaletten kan ge den en uppgradering i stil och komfort. Två viktiga detaljer att tänka på är spolknappen och toalettsitsen. En stilren och elegant spolknapp kan ge toaletten en extra touch av elegans, med olika material och designalternativ att välja mellan. 

Toalettsitsen kan också vara en snygg detalj som bidrar till toalettens utseende, och det finns olika färger och funktioner att överväga. Genom att lägga omsorg i valet av dessa detaljer kan du skapa en enhetlig och stilfull inredning i ditt badrum.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Detaljerna till toaletten sätter helheten

Att lägga till snygga detaljer till din toalett kan vara ett enkelt och effektivt sätt att förbättra dess estetik och skapa en mer stilfull atmosfär i badrummet. Att välja en toalettsits som matchar din stil och smak är också viktigt. Du kan välja en snygg toalettsits i en vit, svart eller annan färg som kompletterar resten av ditt badrumsinredning. Dessutom finns det tillval som mjukstängande funktion, värme och antibakteriell yta som kan öka både komforten och hygienen. Med dessa snygga detaljer kan du ge din toalett en modern och stilfull touch och skapa en badrumsupplevelse som både är funktionell och visuellt tilltalande.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Hylla över toalett - snygg förvaring i badrummet

En hylla över toaletten är ett smart sätt att utnyttja ofta outnyttjat utrymme i badrummet. Denna praktiska förvaringslösning kombinerar funktionalitet med stil och kan vara särskilt användbar i mindre badrum där utrymmet är värdefullt. Hyllan över toaletten monteras vanligtvis på väggen ovanför toaletten och kan användas för att förvara toalettpapper, handdukar, toalettartiklar och dekorativa föremål.

Förutom att optimera förvaringsutrymmet erbjuder hyllan över toaletten en chans att uttrycka din personliga stil. Du kan välja mellan olika stilar och material som passar din badrumsinredning och skapar en enhetlig look. Vissa hyllor har även inbyggda handduksstänger eller krokar för extra bekvämlighet.

Innan du köper en hylla över toaletten är det viktigt att mäta utrymmet noggrant och välja en hylla som passar proportionerna. Överväg också om du vill ha öppna hyllor eller hyllor med dörrar för att dölja förvaringen. Med en hylla över toaletten kan du maximera ditt badrums utrymme på ett snyggt och funktionellt sätt.

Typer av toaletter

Det första steget när du ska köpa en toalett är att förstå de olika typerna som finns tillgängliga. Det finns flera typer av toaletter att välja mellan, var och en med sina unika egenskaper och fördelar. Här är några av de mest populära toaletttyperna:

Standardtoaletter

Dessa är den vanligaste typen av toaletter och finns vanligtvis i de flesta hem. De finns i olika former och storlekar och har en enkel konstruktion med skål, tank och sits.

Kompakttoaletter

Kompakttoaletter är utformade för små badrum eller utrymmen där en standardtoalett kanske inte får plats. De är vanligtvis kortare och smalare än standardtoaletter och är idealiska för trånga utrymmen.

Hörntoaletter

Som namnet antyder är hörntoaletter utformade för att passa i ett hörn av badrummet. De är idealiska för att maximera utrymmet i mindre badrum och finns i både standard- och kompaktstorlekar.

Toaletter med dubbelspolning

Dubbelspolande toaletter är utformade för att spara vatten genom att erbjuda två spolningsalternativ, ett för flytande avfall och ett för fast avfall. De är ett utmärkt val för dem som vill spara pengar på sin vattenräkning och minska sitt koldioxidavtryck.

Väggmonterade toaletter

Väggmonterade toaletter hängs upp från väggen och är ett utmärkt val för moderna och minimalistiska badrum. De skapar ett rent och sömlöst utseende genom att dölja rören och ge en illusion av mer golvyta.

Hitta rätt toalett-kategori

Vanligaste frågorna om toaletter - FAQs

Det finns ingen verklig skillnad mellan en toalett och en WC – de är bara olika namn för samma anordning.

En toalettstol är den del av toaletten som du sitter på. Den består vanligtvis av en sits och en tank eller cistern som innehåller vatten som används för att spola ut avfallet.

Det finns många olika typer av toaletter, inklusive vanliga toaletter med vatten, torktoaletter, kemtoaletter, komposterande toaletter och portabla toaletter.

En toalett fungerar genom att avfallet och vattnet rinner ner i en avloppsledning genom att vattnet från tanken eller cisternen spolas ut.

En dual-flush-toalett är en typ av toalett som ger användarna möjlighet att välja mellan två olika spolalternativ – ett för fast avfall och ett för flytande avfall – vilket minskar vattenförbrukningen.

Illaluktande toaletter kan orsakas av många faktorer, inklusive felaktig installation, läckande avloppsledningar, dålig ventilation, felaktig användning eller bristande rengöring.

Toaletter bör rengöras regelbundet för att undvika uppkomsten av bakterier och lukt. Det är rekommenderat att rengöra toaletten minst en gång i veckan.

Nej, det är inte rekommenderat att spola ner något annat än toalettpapper i toaletten. Andra material, såsom våtservetter, bomullstussar, tamponger och pappershanddukar kan orsaka stopp i avloppsledningarna.

En läckande toalett kan orsakas av flera faktorer, inklusive en sprucken tank, en trasig tätning eller en defekt spolkran. Det är viktigt att få problemet åtgärdat så snart som möjligt för att undvika onödigt vattenförbrukning och skada på toaletten.

moderna badrum logo

Hitta mer inspiration

Om oss

Kontakt
Historia
Om Oss