Tillbehör till dusch

Duschtillbehör är mer än bara praktiska detaljer. De kan förvandla ditt badrum till en personlig oas av komfort och stil. Från grundläggande nödvändigheter till lyxiga detaljer, finns det oändliga möjligheter att skapa en duschupplevelse som du älskar.

Duschtillbehör är en investering i din komfort och njutning. Med rätt val kan du skapa en dusch som inte bara är funktionell, utan även en plats för avkoppling och inspiration.

Komplettera med duschgel, schampo och balsam i fina flaskor för en enhetlig look. Använd en badrumsmatta med halkfri undersida för extra säkerhet. Rengör duschtillbehören regelbundet för att undvika kalkavlagringar.

Oavsett vad du söker, finns det duschtillbehör som passar just dig. Förvandla din dusch till en favoritplats i hemmet!

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Dusch tillbehör

Duschtillbehör är inte bara funktionella utan kan också hjälpa dig att skapa en perfekt estetik i badrummet. Med olika mönster och material kan duschtillbehören anpassas till din badrumsinredning för att skapa ett sammanhängande och elegant utseende.

Det spelar ingen roll om du letar efter grundläggande nödvändigheter eller en mer lyxig duschupplevelse finns det duschtillbehör som passar dina behov. Med ett brett utbud av alternativ att välja mellan kan du enkelt skapa en personlig och funktionell duschupplevelse som uppfyller dina specifika krav.

Olika typer av dusch tillbehör

Duschtillbehör finns i en mängd olika typer och kategorier, allt från praktiska nödvändigheter till lyxiga detaljer. Här är en kort överblick av några vanliga typer:

Grundläggande duschtillbehör:

 • Duschdraperier: Finns i en mängd material, färger och mönster för att passa din stil och badrummets inredning.
 • Badmattor: Ger komfort och säkerhet genom att absorbera vatten och förhindra halkning.
 • Handdukar: Mjuka och absorberande handdukar i olika storlekar för en skön avslutning på duschen.
 • Hyllor och förvaring: Praktiska lösningar för att organisera duschprodukter och skapa ordning.

Förbättra komfort och funktionalitet:

 • Duschmunstycken: Olika typer av munstycken ger varierande vattenflöden, massagefunktioner och sparmöjligheter.
 • Svampar och borstar: Hjälper till att rengöra huden effektivt och exfoliera.
 • Tvålhållare: Håller tvål och schampo organiserade och lättillgängliga.
 • Rakhyllor: Praktiska förvaring för rakhyvlar och andra duschtillbehör.

Lyx och avkoppling:

 • Kroppsstrålar: Ger en avkopplande och terapeutisk duschupplevelse med massageliknande vattenstrålar.
 • Aromaterapi: Duschtillbehör som sprider dofter kan skapa en lugnande och avkopplande atmosfär.
 • Digitala styrenheter: Ger full kontroll över temperatur, vattentryck och olika funktioner för en skräddarsydd duschupplevelse.

Stil och personlighet:

 • Dekorativa detaljer: Växter, ljuslyktor och andra vackra detaljer ger duschen en personlig touch.
 • Färger och material: Matcha duschtillbehören med badrummets inredning eller skapa en kontrast för en personlig stil.

 

Duschtillbehör är en investering i din komfort och njutning. Med rätt val kan du skapa en dusch som inte bara är funktionell, utan även en plats för avkoppling och inspiration.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Stilrena duschhyllor

Duschhyllor är praktiska och funktionella tillbehör som hjälper till att organisera och hålla duschen rent. De finns i olika material, storlekar och designs för att passa olika badrumsinredningar. När du väljer en duschhylla bör du överväga material, storlek, installation, design och underhåll. Genom att välja rätt duschhylla kan du skapa en mer organiserad och trevlig duschupplevelse.

Duschvägg tillbehör

När man ska köpa duschvägg tillbehör finns det ett antal saker man kan behöva. För det första behöver man ett stativ eller stag att montera duschväggen på. Det kan också finnas behov av olika fästsystem beroende på hur duschväggen ska placeras. För att hindra vatten från att rinna ut på golvet kan man behöva en vattenfallslist eller en golvlist. För att hålla glaset rent och skyddat mot repor kan man köpa en speciell glasbehandling. Slutligen kan det också vara bra att investera i en handdukshållare eller krok för att ha handduken inom räckhåll när man duschar.

Hitta rätt dusch för dig

Vanligaste frågorna om tillbehör till dusch - FAQs

Det finns en mängd olika tillbehör tillgängliga för duschar, inklusive duschhyllor, tvålkorgar, handduksstänger, duschtvålställ, krokar för handdukar eller badrockar, speglar, duschgardiner och duschmattor.

När du väljer en duschhylla bör du tänka på storlek, material och installationsmetod. Välj en storlek som passar din dusch och rymmer dina behov. Materialvalet kan inkludera rostfritt stål, glas eller plast beroende på din stil och budget. När det gäller installationsmetod kan du välja mellan väggmonterade hyllor eller hängande modeller som fästs på duschstången.

Materialvalet för duschhyllor beror på personlig preferens och badrumsstil. Rostfritt stål och glas är populära alternativ eftersom de är hållbara och lätta att rengöra. Plast kan vara ett mer ekonomiskt alternativ, men det kan vara mindre hållbart på lång sikt.

Installationen av tillbehör till duschen kan variera beroende på typ och modell. Många tillbehör kan installeras med hjälp av monteringsbeslag och verktyg. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner och använda rätt fästen och monteringstillbehör för att säkerställa en korrekt och säker installation. Om du är osäker på installationen är det bäst att anlita en professionell för att göra jobbet.

Rengöring av tillbehör till duschen kan variera beroende på materialet. Generellt sett kan du använda en mild rengöringslösning och en mjuk trasa för att torka av ytan. Undvik användning av starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel som kan skada ytan på tillbehören. Se till att regelbundet rengöra och torka av tillbehören för att undvika upphopning av smuts eller kalkavlagringar.

Ja, det finns olika tillbehör som kan göra duschen mer tillgänglig och säker för äldre eller personer med nedsatt rörlighet. Exempel på sådana tillbehör inkluderar handtag eller stödhandtag för att ge extra stöd och stabilitet, anti-halkmattor för att minska risken för fall, och justerbara duschstolar eller duschkorgar för att underlätta användningen. Det är viktigt att överväga behoven hos användaren och rådfråga en professionell för att få rätt tillbehör och installation.

moderna badrum logo

Hitta mer inspiration

Om oss

Kontakt
Historia
Om Oss