Bästa bastutillbehören

Bastutillbehör kan göra din bastu mer bekväm och avkopplande. Populära tillbehör inkluderar bastutruk, bastulampa, bastukvast, bastubackar och bastudofter. En bastutruk är för vatten, bastulampa ger ljus, bastukvast sveper vatten, bastubackar är till för att sitta på och bastudofter kan hjälpa till att skapa en lugnande atmosfär.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Mest populärt inom bastutillbehör just nu

Bastu har blivit alltmer populärt och med det ökar utbudet av tillbehör. Populära tillbehör inkluderar bastuökar för ångskapande, LED-ljus för avkopplande atmosfär, bastusand för rengöring och massage, bastudofter för avslappning, och bastutextilier för ökad komfort. Det är viktigt att välja tillbehör som passar ens behov och förbättrar bastuupplevelsen på ett hälsosamt och avkopplande sätt.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Vad är viktigt när man väljer bastutillbehör?

När du väljer bastutillbehör är det viktigt att tänka på dina behov och preferenser. Här är några saker att överväga:

 • Kvalitet: Se till att välja tillbehör av hög kvalitet som är tillverkade av hållbara material, så att de kan hålla länge och ge dig en bättre bastuupplevelse.
 • Passform: Tillbehören bör passa bra i din bastu och vara lämpliga för dess storlek och temperatur. Till exempel bör bastukvasten vara lagom stor och bastusandet inte vara för grovt.
 • Funktionalitet: Välj tillbehör som har en tydlig funktion och är användbara för din bastuupplevelse. Till exempel kan bastuökar och bastutruk användas för att hälla vatten på stenarna och öka fuktnivån.
 • Hälsa och säkerhet: Säkerhet är en viktig faktor att överväga. Tillbehör som är tillverkade av hälsosamma material och inte utsöndrar farliga kemikalier är ett bra val. Se även till att bastuökar och andra tillbehör är lätta att hantera och inte utgör en säkerhetsrisk i bastun.
 • Estetik: Bastutillbehör kan också ha estetiskt värde, så välj tillbehör som passar din personliga stil och skapar en avkopplande och lugnande atmosfär.

Det är viktigt att välja bastutillbehör som passar dina behov, är av hög kvalitet, har en tydlig funktion, är hälsosamma och säkra att använda samt är estetiskt tilltalande.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Snygga bastutillbehör

Snygga bastutillbehör är ett utmärkt sätt att förhöja din bastuupplevelse med stil och funktionalitet. Populära tillbehör inkluderar bastuökar, bastulampor, bastudofter, bastutextilier och bastuhuvudstöd. Genom att välja tillbehör som matchar din bastus stil och kvalitetsprodukter som tål bastuns höga temperaturer och fuktighet kan du skapa en enhetlig och avkopplande atmosfär. Investera i snygga bastutillbehör för att skapa en elegant och avslappnande oas i din bastu.

Bästa bastutillbehören för ett spa badrum

Om du planerar att skapa en bastu i ditt spa badrum, finns det några tillbehör som kan förbättra din bastuupplevelse och göra den mer avkopplande och lyxig. Här är några av de bästa bastutillbehören för ett spa badrum:

 • Bastuökar och bastutruk: En bastuöka eller en bastutruk är viktiga för att skapa ånga och öka fuktnivån i bastun, vilket kan rengöra porerna och öka cirkulationen.
 • Bastulampor: Att lägga till bastulampor i din bastu kan ge en avkopplande och lugnande atmosfär, samtidigt som det ger tillräckligt med ljus för att läsa eller meditera.
 • Bastudofter: Att tillsätta bastudofter i bastun kan ge en extra avkopplande och lugnande doft, vilket kan hjälpa dig att slappna av och varva ner.
 • Bastutextilier: Välj mjuka och bekväma handdukar och badrockar i bomull eller linne för att torka av dig efter bastun och känna dig bekväm.
 • Vattenflaska: Att ha en vattenflaska till hands är viktigt för att hålla sig hydrerad i bastun och för att undvika uttorkning.
 • Musikspelare: Att lyssna på avkopplande musik kan hjälpa till att förbättra din bastuupplevelse och göra det en mer avkopplande och lyxig upplevelse.

Det är viktigt att välja bastutillbehör som passar dina behov och preferenser för att skapa en bastuupplevelse som är hälsosam, avkopplande och lyxig.

Hink som bastutillbehör

En hink är ett traditionellt och praktiskt bastutillbehör som används för att hälla vatten över bastustenarna. De är vanligtvis tillverkade av rostfritt stål eller trä och finns i olika designalternativ. Hinkar kompletteras ofta med skopor eller träslevar för enkel användning. En snygg och hållbar hink förbättrar bastuupplevelsen och skapar en avkopplande atmosfär.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Bästa bastutillbehören för ett miljövänligt badrum

Om du vill göra din bastuupplevelse mer miljövänlig, finns det flera tillbehör som du kan välja för att minska din klimatpåverkan. Här är några av de bästa bastutillbehören för ett miljövänligt badrum:

 • Trätillbehör: Välj tillbehör som är tillverkade av hållbara trämaterial, såsom FSC-certifierat trä eller bambu, som är förnybart och kan brytas ner naturligt efter användning.
 • Naturliga bastudofter: Undvik syntetiska doftämnen och välj istället naturliga dofter från eteriska oljor eller örter, som ger en mer hälsosam och miljövänlig doftupplevelse.
 • Miljövänliga rengöringsmedel: Välj rengöringsmedel som är biologiskt nedbrytbara och fria från farliga kemikalier, för att minimera miljöpåverkan och bevara din bastu.
 • Solenergi: Installera solpaneler på taket för att driva din bastu eller välj bastulampor som är energisnåla och använder LED-teknik.
 • Återanvändbara handdukar: Välj handdukar som är tillverkade av återvunna material eller som är gjorda av organisk bomull, och tvätta dem i kallt vatten för att minska din miljöpåverkan.

Det är viktigt att välja miljövänliga bastutillbehör för att göra din bastuupplevelse mer hållbar och hälsosam för både dig och miljön. Genom att välja tillbehör som är tillverkade av hållbara material, naturliga dofter, miljövänliga rengöringsmedel och energieffektiva teknologier, kan du skapa en bastu som är hälsosam och miljövänlig.

Hitta rätt typ av bastu

Hitta liknande produkter

Badrumstillbehör
Duschset
Klinker

Vanligaste frågorna om bastu tillbehör - FAQs

Det finns många olika typer av tillbehör som kan användas i en bastu, inklusive bastukorgar, bastubackar, bastuoljor, bastuklappar, bastumössor, bastumätare och mycket mer.

Bastukorgar används för att lagra handdukar, vattenflaskor och andra nödvändigheter som behövs under en bastusession. De är också ett dekorativt tillbehör som kan förbättra utseendet på bastun.

som behövs under en bastusession. Det hjälper också till att organisera och förvara tillbehör på ett praktiskt sätt.

En bastumätare används för att mäta temperaturen och luftfuktigheten i bastun. Det kan hjälpa användaren att reglera temperaturen och se till att bastun används på ett säkert sätt.

En bastumätare används för att mäta temperaturen och luftfuktigheten i bastun. Det kan hjälpa användaren att reglera temperaturen och se till att bastun används på ett säkert sätt.

En bastumössa används för att skydda håret från överhettning och fukt under en bastusession. De kan också hjälpa till att hålla värmen i huvudet och skydda mot brännskador.

Bastuklappar används för att slå på huden för att öka blodcirkulationen och eliminera döda hudceller. De kan också hjälpa till att slappna av muskler och lindra stress.

Bastuoljor är eteriska oljor som används för att förhöja bastuupplevelsen genom att tillsätta doft och friskhet till luften. De kan också ha terapeutiska egenskaper som kan förbättra hälsan.

Bastutillbehör är vanligtvis tillverkade av naturliga material som trä, bomull och linne. Dessa material är tåliga mot höga temperaturer och fuktighet, och är också miljövänliga och hälsosamma att använda.

moderna badrum logo

Hitta mer inspiration

Om oss

Kontakt
Historia
Om Oss