Hitta ditt nya design badkar

Design badkar är inte bara en praktisk lösning för att bada, utan också en stilfull och lyxig produkt som kan göra ditt badrum till en riktig oas av avkoppling.

De finns i en mängd olika stilar, storlekar, former och material, så det finns något som passar alla smaker och behov – från moderna och minimalistiska till klassiska och lyxiga. Med ett design badkar kan du ta dina badupplevelser till en helt ny nivå och skapa en härlig och avkopplande miljö där du kan ladda batterierna och unna dig själv lite lyx och välbefinnande. Ett snyggt designer badkar är det perfekta tillägget i ett modernt badrum

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Mest populära design badkaren just nu

Design badkar är en av de mest populära och eftertraktade badrumsprodukterna på marknaden idag. Badkar har länge varit en viktig del av badrumsinredningen och har utvecklats från en enkel bassäng till en lyxig produkt med olika funktioner och designalternativ. Ett väldesignat badkar är ett måste för moderna badrum. 

Design badkar finns i en mängd olika stilar, storlekar, former och material, från moderna och minimalistiska till klassiska och lyxiga. Det finns också olika typer av badkar, såsom fristående, hörnbadkar, bubbelbadkar och massagebadkar, vilket ger badkar användningsområden utöver bara att bada. Med en design badkar kan du skapa ett avkopplande och lyxigt badrum, som både tillfredsställer dina praktiska behov och estetiska önskemål.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Hitta rätt typ av design badkar

Att köpa ett nytt badkar är ett utmärkt sätt att uppdatera badrummet och öka värdet på ditt hem. Ett nytt badkar kan vara ett lyxigt tillägg till ditt badrum och ge dig ett avkopplande och föryngrande utrymme där du kan koppla av efter en lång dag.

Med så många stilar, storlekar och material att välja mellan kan det vara överväldigande att bestämma sig för det perfekta badkaret för ditt badrum. Men genom att ta hänsyn till badrummets utformning, din budget och din personliga stil kan du hitta det perfekta badkaret för ditt hem. Kolla in vårt breda utbud av badkar och hitta det som passar perfekt för dig.

Populära designer på badkar

Det finns många olika typer av design badkar att välja mellan, och valet beror ofta på personliga preferenser och utrymmet i badrummet. Nedan följer en kort beskrivning av några vanliga typer av design badkar:

  • Fristående badkar – Dessa badkar är helt fristående och kan placeras var som helst i badrummet. De finns i olika material och stilar, från moderna och minimalistiska till klassiska och lyxiga.
  • Hörnbadkar – Om du vill spara utrymme i badrummet kan ett hörnbadkar vara ett bra alternativ. Dessa badkar placeras i ett hörn och är utformade för att passa in i mindre utrymmen.
  • Bubbelpoolbadkar – Dessa badkar har funktioner som ger dig en massageeffekt med luftbubblor som cirkulerar i vattnet. Det ger en avkopplande och lyxig badupplevelse.
  • Massagebadkar – Massagebadkar ger en liknande effekt som bubbelpoolbadkar men har jetstrålar istället för bubblor. Jetstrålarna kan riktas mot specifika delar av kroppen för att ge en mer intensiv massage.
  • Badkar med dusch – Dessa badkar har en dusch som är inbyggd i badkaret, vilket ger en mångsidig och praktisk lösning för små badrum.
  • Överflödesbadkar – Dessa badkar har en snygg design med en överflödskant som gör att vattnet rinner över och skapar en vattenfallseffekt.

Oavsett vilken typ av design badkar du väljer, kan det hjälpa till att skapa en avkopplande och lyxig badupplevelse i ditt badrum.

Sittbadkar med Snygg Design

Ett sittbadkar med en snygg design är inte bara en funktionell komponent i ditt badrum, utan också en elegant inredningsdetalj som kan lyfta hela rummets estetik. Dessa badkar är utformade för att erbjuda komfortabelt sittande under avkopplande badstunder samtidigt som de tillför en touch av lyx och stil till ditt badrum. De finns i olika former, storlekar och material för att passa olika smaker och badrumsinredningar. 

En snygg design kan inkludera släta linjer, moderna silhuetter och användning av premiummaterial som akryl eller stenkomposit. Oavsett om du föredrar en minimalistisk och ren design eller en mer dekorativ och detaljrik stil, kan ett sittbadkar med snygg design bli en imponerande centralpunkt i ditt badrum och skapa en avkopplande och visuellt tilltalande miljö.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Komfort och Elegans i Badrummet

Elegans är avgörande för att skapa ett modernt badrum med både estetik och funktion. Badkaret spelar en central roll i detta, och det finns olika designer, material och former som kan framhäva elegansen i badrummet. Från fristående badkar till spa-liknande upplevelser med massagestrålar och minimalistiska designval, valet av badkar kan verkligen höja badrummets elegans. Material som marmor och stenkomposit bidrar också till en sofistikerad atmosfär. Ett elegant badkar blir inte bara ett funktionellt element utan också en konstnärlig och vacker del av det moderna badrummet.

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Shop the look

Klicka här för att se vart du kan hitta produkterna

Hur ett design badkar ger en modern känsla

Ett design badkar kan vara en fantastisk investering för att ge ditt badrum en modern och lyxig känsla. Genom att välja rätt stil, material och placering av badkaret kan du förvandla ett vanligt badrum till en avkopplande oas.

För att ge ditt badrum en modern känsla är det viktigt att välja ett badkar som passar in i den övergripande stilen och estetiken i rummet. Ett populärt val är att välja ett badkar med en minimalistisk design och rena linjer, vilket ger en modern och tidlös känsla. Ett annat alternativ är att välja ett badkar i en annorlunda form eller material, som ett ovalt badkar i marmor eller ett rundat badkar i trä.

Vart du placerar ditt badkar har stor betydelse

Placeringen av badkaret är också viktig för att skapa en modern och öppen känsla i badrummet. Att välja ett fristående badkar kan vara en bra idé, eftersom det ger en luftig känsla och gör att badrummet känns större. Om du har ett mindre badrum kan ett hörnbadkar vara ett bra alternativ som också ger en modern känsla.

För att fullborda en modern och lyxig känsla kan du också tänka på att lägga till andra badrumsdetaljer i samma stil, som en modern handdukstork eller vägghängda förvaringslösningar.

Ett design badkar kan vara en fantastisk investering för att ge ditt badrum en modern och lyxig känsla. Genom att välja rätt stil, material och placering av badkaret, kan du skapa en avkopplande oas där du kan njuta av en lyxig badupplevelse.

Vad gör ett badkar till ett designbadkar?

Ett designbadkar är ett badkar som är mer än bara ett badkar. Det är ett statement piece som kan ge ditt badrum en unik och elegant touch.

Ett designbadkar kan ha en unik form, färg eller yta som gör det till ett blickfång. Det kan till exempel vara ovalt, runt, rektangulärt eller ha en helt egen form. Det kan också vara svart, vitt, rött, blått eller en helt egen färg. Ytan kan vara matt, blank, marmorerad eller ha en annan speciell textur.

Utöver dessa faktorer kan ett designbadkar också vara tillverkat av ett exklusivt material, till exempel marmor, sten eller glas.

Valet av ett designbadkar är en fråga om personlig smak. Det finns många olika designbadkar att välja mellan, så det finns säkert ett badkar som passar just ditt badrum och din stil.

Fler olika typer av badkar

Hitta liknande produkter

Badrumstillbehör
Duschset
Klinker

Vanligaste frågorna om design badkar- FAQs

Designbadkar är badkar som har ett estetiskt utseende och en unik design som sticker ut från traditionella badkar. De kan ha olika former, färger och material för att skapa en speciell visuell effekt.

Designbadkar kan tillverkas av många olika material, inklusive sten, trä, glasfiber och porslin. Materialvalet beror på tillverkarens design och önskad kvalitet.

Designbadkar kan ge en modern och lyxig känsla till badrummet, samtidigt som de också erbjuder avkoppling och komfort. De kan också hjälpa till att öka värdet på hemmet.

Designbadkar finns i olika typer, inklusive fristående badkar, hörnbadkar, ovala badkar, rektangulära badkar och rundade badkar. Det finns också olika funktioner som exempelvis jacuzzi-funktion, vattenfall och LED-belysning.

Det är viktigt att överväga storleken och formen på badrummet, tillsammans med den övergripande stil och färgschemat, för att hitta det bästa designbadkaret för ditt hem. En professionell VVS-tekniker kan hjälpa dig att välja rätt badkar baserat på dina behov och förutsättningar.

Det beror på badkarets form, storlek och material. Vissa designbadkar kan vara svårare att installera än andra på grund av deras storlek och vikt, så det rekommenderas att anlita en professionell VVS-tekniker för installationen.

moderna badrum logo

Hitta mer inspiration

Om oss

Kontakt
Historia
Om Oss